BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Isnin, 16 Mei 2011

kecewa tapi rilek sahaja,,lala

assalamaualaikum

lama tak update blog dah,,on9 pon jarang camana nak update kan,=_='
dah cuti sem neh mang tak buat apa laa,,nak  keja takdak orang yg sanggup nak gaji kan aku,,aesh
jadi dok jela rumah menangkang ja keja..

jadi aku cuma nak gtau result final exam aku ja pon,
2 paper jahanam,paper yg aku target gagal plak tuh,,dasat toi aku,,hahahaha
jadi tak bole nak salahkan sapa2 la kan da aku gagal,
(walaupon memang punca kegagalan aku tuh 80% lec punya salah!)haa

tapi orang kata hidup kena teruskan jugak kan,
trima jela dengan apa yg dapat sebab tu semua apa yang dah diusahakan,,redha jela
sem depan cuba lagi,,hahaha

lagi 1!
kepada budak perempuan neh,hang tunggu laa,,aku ajak hang kawin ngan aku nanti baru hang tau!
hahahaha,,

sekian smpai sini saja,,
salam

1 ulasan:

  1. jarang on9?yke??slalu je aq npk ang kt fb 2..hahahah

    BalasPadam